Júdáspénzzel tömné be a tanárok száját az EMMI

Oszd meg!


Az új NAT, melyet 10/9 fogorvos ajánlana, óriási siker lesz, mégpedig azért, mert Kásler Miklósnak Jézus ezt mondta álmában és ha máshogy gondolod kereszténygyalázó vagy. Éppen ezért hiába tiltakozik minden oktatáspolitikai szervezet (is), a fideszes országgyűlés megszavazta az új alaptantervet. Ugyan egyetlen szervezettel sem egyeztetett a minisztérium, pedig Csépe Valéria a diákszervezetekkel való tárgyalást is beígérte, de Kásler azért kijelentette, hogy ’széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetés előzte meg a tervezetet’ és ’ lecsengőben van a véleménydiktatúra’.

Képtalálatok a következőre: the negotiations were short

A tények nem számítanak, 2+2=5. A NAT célja éppen az, hogy 10 év múlva egyetlen ember se legyen képes cikket írni erről kritikus gondolkodás híján, de azt megtanulja, hogy Horthy Miklós volt az ország legeslegjobb vezére (Orbán Viktor után, természetesen), a kereszténység=erkölcs=fidesz, akkor is, ha a kórházakban egy papírvágásba is belehalsz.

Aggódni azonban nem szabad, hiszen a kormány nemzeti konzultációt megyei egyeztetést indít a tanárokkal, most, hogy már semmi értelme nincs (a diákokat már alibiből sem említik). Ha esetleg ez a pofátlanság nem győzne meg mindenkit, azoknak a kormány bedobta a béremelésbombát: 10%-os emelés! Igaz, ez egy pótlék, meg se kapja mindenki, az infláció miatt pedig ez valójában 0%-os emelés, de ugye kussolsz végre, puszi, EMMI.

Mindeközben az iskolai helytartóknak 100%-os béremelést vezetnek be, de természetesen az elnyomás kiszervezése és automatizálása nemzetgazdasági kérdés, mely előrébb való, mint hogy egy kezdő tanár többet keressen mint egy ALDI pénztáros, vagy hogy megközelítse az EU-s átlag felét.

Az EMMI-ben annyira hülyének néznek mindenkit, hogy azt hiszik bármivel lehet etetni minket. Ez egyelőre nincs így, ezért addig fogjuk ezt akadályozni amíg csak lehet. Tanárok, ne tanítsatok fasiszta NAT-ot! Bojkott, sztrájk, szolidaritás!

Nice try, EMMI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük