50 kg dúsított uránt adományoz a magyar kormány a Vatikánnak a keresztények védelme érdekében

Oszd meg!


-A Tótágas a Millenna hivatalos álhír rovata. –
-Ahogy egy nagy sumer filozófus mondta: ha nem igaz, legalább legyen kreatív és vicces!-

„A Vatikán évszázadok óta következetesen a kereszténység legfontosabb védelmezője, legyen szó a Szentföld visszafoglalásáról, az eretnekek megbüntetéséről vagy a papság védelméről a pedofilvádakkal szemben”- mondta Azbej Tristan, a keresztényüldözés-ellenes államtitkár.

Magyarország két évvel ezelőtt bejelentette, hogy keresztény illiberális demokráciára cseréli a korábbi demokratikus állami berendezkedést, és számos program keretében több száz milliárd forinttal támogatja a keresztény közösségeket, stadionépítéseket világszerte.

„Mivel a keresztények a legüldözöttebb csoport a világon, a korábbiaknál erősebb elrettentő erőt kell felmutatni a velük ellenséges erőkkel szemben. Ezért, Magyarország 50 kg dúsított uránt adományoz a Vatikánnak, hogy megépíthessék saját atomfegyverüket.”- folytatta Azbej Tristan.

A magyar kormány azt reméli, hogy ez a lépés visszaszorítja majd a keresztény közösségeket üldöző kormányokat és csoportokat. Továbbá ígéretet tettek arra, hogy szükség esetén más egyházakat is ellátnak hasadó anyaggal a Jerikó-program keretében, ezért fokozni fogják a mecseki külszíni uránbánya termelési kapacitását további közmunkások és rabok foglalkoztatásával.

Ferenc pápa korábban a nukleáris fegyverektől mentes világ mellett foglalt állást, azonban később pontosította állítását, miszerint „kizárólag isten, és földi helytartói jogosultak biblikus nagyságrendű csapásmérésre”.

Az államtitkárság később egy közleményben felhívta a V4-es országok vezetőit, hogy támogassák a Vatikán erőfeszítéseit. A lengyel kormány forrásaink szerint interkontinentális ballisztikus hordozórakéta fejlesztésével fog hozzájárulni a szentszék céljaihoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük