Ritka államtitkárfajt filmeztek le magyar kutatók

Oszd meg!


-A Tótágas a Millenna hivatalos álhír rovata. –
-Ahogy egy nagy sumer filozófus mondta: ha nem igaz, legalább legyen kreatív és vicces!-

Szenzációs sikert ért el a Magyar Politikusfotózó Szövetség és az RTL Klub közös projektje: hosszú hónapok után végre sikerült lencsevégre kapni az ifjúságért felelős helyettes államtitkárt. Sőt, pár mondatot is sikerült felvenni, melyet a kutatók jelenleg is elemeznek. Az államtitkár rejtőzködő fajhoz méltóan félénk volt, és azt mondta, hogy majd  akkor mutat többet magából, ha eredményeket is letett az asztalra. Ezt a kutatók úgy értelmezik, hogy ezek szerint korábbi élőhelyén, az ENSZ ifjúsági küldött programban nem csinált semmi érdemlegeset, mely valóban megfelel jelenlegi ismereteinknek.

Rácz Zsófia azt mondta, mindig szívesen nyilatkozik, aztán ...

A fantasztikus, nemzetközi jelentőségű eredményről közleményben is beszámoltak a kutatók:

„semmihez nem fogható érzés, amikor az ember több hónapot gubbaszt vadleseken, autókban, hogy aztán elkapjon egy tökéletes pillanatot. Nekünk most pontosan ez sikerült. Habár hozzászoktunk a kihívásokhoz, mivel korábban a Himalájában forgattunk hópárducokról, ilyen kemény munkánk még sosem akadt.”

A munka ráadásul nem veszélytelen: korábban Békés Gáspár hobbi természetfotós egy kifejlett ifjúságpolitikai államtitkár-példánnyal futott össze, azonban az agresszívan lépett fel ellene, mivel épp megzavarták monológjában. A szakemberek azt ajánlják mindenkinek, hogy ne tegyenek fel keresztkérdéseket, mivel könnyű felingerelni ezt a fajt. Az agresszió legkisebb jelénél énekeljük minél hangosabban a Nélkülünket, attól jó eséllyel ledermednek, de semmiképp se bántsuk őket, mivel a faj Magyarországon védettnek számít, habár eszmei értéke 0.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük