A kormány továbbra is nagy erőkkel keresi a NAT-ot támogató diákokat

Oszd meg!


-A Tótágas a Millenna hivatalos álhír rovata. –
-Ahogy egy nagy sumer filozófus mondta: ha nem igaz, legalább legyen kreatív és vicces!-

 

 

Miután Rácz Zsófia e-lesett a lázadókkal vívott legutóbbi csatában Facebook-oldalán, a kormány további erőforrásokat csoportosított át a NAT-ot üdvözlő diákok felkutatására. Dr. Benkő Tibor hadügyminiszter támogatásáról biztosította a kormányt, és felajánlotta az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis Harci Helikopter zászlóalj segítségét. A frissen beszerzett H145M helikopterek a legmodernebb felderítő képességekkel rendelkeznek, az infravörös érzékelők és nagyfelbontású kamerák elől még a legalultápláltabb és legfázósabb gyerek se tud elbújni. Emellett a BRFK is rendelkezésre bocsátott több járművet, melyeket hangosbemondókkal és szórólapágyúkkal is felszereltek. Az autókból az Ismerős Arcok – Nélküled című számát sugározzák, és a vigyázban álló fiatalokat egyből a Központi Konzultációs Központba (KKK) szállítják.

 

Hende Csaba a korábbi NAT-tal kapcsolatos ‘Horthy Miklós kiskatonái’ hadműveleten, és gyerekkutató-mentő rendőrautó (képek: index.hu, policecars.hu)

„Ha van olyan fiatal, aki támogatja az alaptantervet, meg fogjuk találni.” Mondta Nacsa Lőrinc, a frissen kinevezett gyermeki erőforrások kitermeléséért felelős helyettes államtitkár.

 Amennyiben bárki bármilyen információval rendelkezik az új alaptantervet támogató fiatalok hollétéről, azonnal értesítse a Rendőrséget, vagy hívja a 061 777 2020-as telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük